כניסה
למנויות
צרו קשר

חמין צמחוני של איתן

חמין צמחוני  של איתן

רכיבים:

בצלים

8 שיני שום

6 תפו"א

קטניות לאחר השרייה, אנחנו הכנו מ 950 גרם לאחר השרייה של תערובת לאחר השרייה של הקטניות הקטניות הבאות: 

שעועית: אדומה, לבנה, בובס, מנומרת ושחורה, גריסי פנינה וחומוס. 

תבלינים: חוויאג', כורכום, כמון, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, מלח, טימין יבש. 

12 ביצים (אפשר בלי לגרסה טבעונית)

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצלים עד קירמול +4 שיני שום בתחתית.

עכשיו מתחילים שכבות של תפו"א וקטניות כל פעם קצת מכל דבר ומעל 4 שיני שום נוספות. 

בשלב זה ניתן להעביר לסיר בישול איטי  ואז להמשיך להנחיות הבאות או להמשיך לבישול בתנור או על פלטה:

מתבלים ואז מכסים במים ומוסיפים ביצים מעל הכל. 

מבשלים שעה וחצי על הגז ואז 100 מעלות ללילה ובבוקר מורידים טמפרטורה ל 70 מעלות.

איך נתייחס?

כוס קטניות מבושלות = מנה וחצי חלבון.

תפו"א =מנת פחמימה

ביצה =מנת חלבון.

 
הערות:
אפשר להוסיף אורז בשקית בד לבישול
לגירסה טבעונית מכינים ללא הביצים

 
 
להאמין. לפעול. להגשים.